Garmin ja Tacx julkistavat vuoden 2022 sponsoroitavat ammattipyöräjuokkueet ja -urheilijat

Garmin Ltd.-yhtiön (NYSE: GRMN) yksikkö Garmin®International, Inc. ja Tacx® ovat tänään ilmoittaneet sponsoroivansa vuonna 2022 yli 15 ammattipyöräilyjoukkuetta sekä satoja ammatti­juok­sijoita, –pyöräilijöitä ja -triathlonisteja. Kaikki sponsoroitavat urheilijat hyödyntävät kestävää Garmin- ja Tacx-ekosysteemiä pyrkiessään kisatavoitteisiinsa.

“Meistä on hienoa, että Garmin ja Tacx ovat niin monen maailman huippupyöräilyjoukkueen ja -urhei­lijan valinta harjoittelunsa, kilpailusuoritustensa ja päivittäisen liikunnan tueksi”, sanoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamyynnin varatoimitusjohtaja Susan Lyman. “Valikoimaamme kuuluu mm. huippuluokan älykelloja, GPS-pyörätietokoneita, pyöräilyturvallisuutta parantavia laitteita ja harjoittelun apulaitteita. Valituilla juoksijoilla, pyöräilijöillä ja triathlonisteilla on siis käytettävissään yksi markkinoi­den vahvimmista ekosysteemeistä, ja meillä on kunnia päästä edesauttamaan heidän menestystään.”

Sponsoroitavat pyöräilyjoukkueet ja urheilijat, jotka edustavat Garminia ja Tacxia kilpailuissa eri puolilla maailmaa, saavat käyttöönsä huipputason tuotteita, joihin kuuluvat:

  • · Forerunner®-juoksukellot, kuten huipputasoinen Forerunner 945 LTE, eivät pelkästään tallenna juoksu- tai pyöräilysuoritusta, vaan mittaavat monia kehon arvoja ja tarjoavat yksityiskohtaista tietoa urheilijan suorituksista, harjoitteluhistoriasta, tavoitteista, jne.
  • · Edge®-pyörätietokoneet, mm. Edge 530, Edge 830 ja Edge 1030 Plus, tuottavat suoritustietoja pyöräilijöiden käyttöön. Laitteissa on myös GPS ja navigointiominaisuudet.
  • · Tehokas ja intuitiivinen Tacx NEO 2T Smart-harjoitusvastus mittaa tietoja 1% tarkkuudella. Laite tunnetaan ainutlaatuisista ominaisuuksistaan, mm. tietuntuma, dynaaminen inertia ja alamäki­simulointi, jotka tekevät ajokokemuksesta aiempaa todellisemman tuntuisen.
  • · Maantiepyöräilyharjoittelun aikana Varia™ RTL515-takatutka varoittaa takaa lähestyvistä ajoneuvoista ja kirkastuva ja välkkyvä takavalo varoittaa autoilijoita edessä olevasta pyöräilijästä.
  • · Index™ S2-älyvaaka mittaa urheilijalle tärkeitä biometrisiä tietoja, kuten paino, painoindeksi ja kehon koostumus.
  • · Korkealaatuisten Tacx-vesipullojen ja pienikokoisten, kevyiden Ciro-pullotelineiden ansiosta pyöräilijän on helppo huolehtia nesteytyksestä harjoittelun ja kilpailujen aikana.

Ammattipyöräilyjoukkueet

Quick Step-Alpha Vinyl liittyy vuonna 2022 sekä Garmin- että Tacx-tuotteita käyttävien joukkueiden listalle. Jo vuosien ajan Tacx-harjoitusvastuksia käyttänyt joukkue muodostuu 30 ajajasta, jotka ovat kotoisin 13 eri maasta. Hallitseva maailmanmestari Julian Alaphillippe kuuluu joukkueeseen. Quick Step-Alpha Vinyl, jolla on lähes 800 UCI-mestaruutta, jatkaa harjoittelua Tacx NEO 2T-älyharjoitus­vastuk­sella ja pääsee nyt hyödyntämään koko Garmin-ekosysteemiä, johon kuuluvat Edge-pyörätieto­koneet, Varia-takatutkat, huippuluokan rannelaitteet, jne.

“Olemme iloisia, että joukkue pääsee nyt käyttämään Garmin-pyöräilyekosysteemiä täydessä laajuu­des­saan. Tacx on ollut käytössä jo monta vuotta. Tacx-tuotteet ovat yhtä korkealaatuisia kuin Garmin-tuotteet”, kertoo Quick Step-Alpha Vinyl-joukkueen tekninen ja kehitysjohtaja Ricardo Scheidecker. “Jatkuvasti tuotteitaan kehittävä ja uusia innovaatioita luova sponsori on meille paras valinta. Joukkueemme on suorituskeskeinen, ja suoritusten parantamiseen tarvitaan tietoa. Garmin-tuote­valikoiman avulla saamme tietoa, joka auttaa meitä kannustamaan ajajiamme parhaisiin suorituk­siin. Ajajat ovat myös innoissaan päästessään käyttämään koko Garmin-pyöräilyekosysteemiä; olemme kaikki innoissamme.”

Ajettuaan vuosia Garmin-laitteilla INEOS Grenadiers alkaa käyttää koko Garmin-Tacx-ekosys­teemiä vuonna 2022. INEOS Grenadiers on jo vuosien ajan luottanut siihen, että Garmin-laitteet auttavat joukkueen jäsenet maaliviivan yli ja nyt 31 pyöräilijästä koostuva joukkue on päättänyt ottaa tehokkaan ja tarkan Tacx NEO 2T Smart-älyharjoitusvastuksen harjoittelunsa avuksi.

“Joukkue on tehnyt tiivistä yhteistyöstä Garminin kanssa jo vuosia, ja tiedämme, että käyttäessämme Garmin-tuotteita olemme pyöräilyteknologian eturintamassa”, kertoo INEOS Grenadiers-joukkueen teknisistä kumppanuuksista ja pyöräily-yhteistyöstä vastaava Carsten Jeppesen. “Meillä on yhteinen halu jatkuvaan innovointiin, ja luotamme siihen, että Garmin-laitteet tallentavat suorituksemme ja huolehtivat turvallisuudestamme harjoitellessamme ja kilpaillessamme teillä. Siksi on hienoa, että sponsorisopimuksen piiriin saadaan siihen jo kuuluvien Edge-laitteiden ja Varia-pyörävalojen lisäksi myös sykeanturit, älykellot ja Tacx-kotiharjoitteluekosysteemi. Odotamme innolla, minkälaisiin saavu­tuksiin yllämme yhdessä tulevina vuosina.”

Team Jumbo-Visma jatkaa Garmin-Tacx-ekosysteemin käyttöä vuonna 2022. Tallissa on miesten, naisten ja development-joukkue, jotka käyttävät harjoittelussa ja kilpailuissa Edge-pyörätietokoneita, Index S2-älyvaakaa, Garmin-älykelloja, Tacx NEO 2T Smart-älyharjoitusvastuksia, jne.

“Meille Garmin on hyvin tärkeä sponsori, ja pyöräilijämme käyttävät Garmin-teknologiaa päivittäin harjoittelunsa tukena – sekä ulkona pyörän selässä että sisällä Tacx-harjoitusvastuksilla”, kertoo Team Jumbo-Visman toimitusjohtaja Richard Plugge. “Teknologian avulla pystymme keräämään kaikki tiedot, jotka tarvitaan joukkueen suoritustason maksimoimiseen. Vuonna 2022 pyöräilijämme alkavat käyttää Garmin-rannelaitteita, joiden avulla keräämme vielä enemmän yksityiskohtaista tietoa heidän päivittäi­sestä urheilustaan. Terveystiedot mahdollistavat harjoittelun ja suoritusten optimoinnin.”

Muita Garminin ja Tacxin sponsoroimia ammattipyöräilyjoukkueita ovat:

Astana Qazaqstan TeamNXTG by Experza
Canyon CLLCTV XCORocacorba Collective
CANYON//SRAM RacingSCOTT-SRAM MTB Racing Team
CST PostNL Bafang MTB Racing TeamTeam SD Worx
CUBE Action TeamTeam TotalEnergies
Lotto Soudal (M/F/Development)Trek Factory Racing

Garmin jatkaa Groupama-FDJ Cycling Team ja Movistar Team (M/F)-joukkueiden sponsorina.

1 thought on “Garmin ja Tacx julkistavat vuoden 2022 sponsoroitavat ammattipyöräjuokkueet ja -urheilijat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *