Garmin Edge 1040 Solar GPS

Edge 1040 Lifestyle Photography

Garmin esittelee Edge 1040 Solar GPS-pyörätietokoneen, jossa on aurinkolataus ja GNSS-satelliittipaikannusjärjestelmä

Garmin on esitellyt Edge®1040 Solar GPS-pyörä­tietokoneen, jossa on aurinkolataus ja GNSS-satelliittipaikannusjärjestelmä. Edge 1040 Solar hyödyntää aurinkoenergiaa Power Glass™-aurinkolatauslinssin avulla. Pyöräilyaika latausten välillä on aiempaa pidempi, jopa 100 tuntia virransäästötilassa. GNSS-tekniikka tuottaa tarkempaa GPS-sijainti­tietoa haastavissa ympäristöissä, esim. tiheään rakennetuilla kaupunkialueilla ja metsän katveessa. Kattavan valikoiman huippuluokan navigointi-, suoritus-, turvallisuus- ja yhteysominaisuuksia sisältävä Edge 1040 Solar tarjoaa uudistetun käyttäjäkokemuksen. Tärkeimmät tiedot ovat nopeasti käytettävis­sä, kotisivu on mukautettavissa ja yhteenveto ajosuorituksesta entistä parempi – 3.5 tuuman kosketusnäytöllä.

“Pyöräilijät odottavat GPS-pyörätietokoneelta yhtä paljon kuin itseltään, ja siksi olemmekin iloisia voidessamme esitellä Edge 1040 Solarin”, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttaja­myynnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel. “Kestävä, tarkka ja monipuolinen Edge 1040 Solar on GPS-pyörätieto­koneidemme aatelia. Voit ajaa missä haluat, millaisella pyörällä haluat, Edge 1040 Solar on aina valmis seikkailuun ja pysyy mukana tuntemattomilla gravel-poluilla ja eeppisissä nousuissa.”

Uusia ominaisuuksia

Pyöräilijöiden pyöräilijöille suunnittelema Edge 1040 Solar-pyörätietokone sisältää edistyksellisiä teknisiä ja suoritusten mittaamiseen liittyviä innovaatioita, mm.:

  • Aurinkolataus: Power Glass-aurinkolatauslinssi pidentää akun kestoa jopa 100 tuntiin virran­säästötilassa, jolloin päiväajossa on käytettävissä 42 minuuttia/tunti lisäaikaa.1
  • GNSS-satelliittipaikannus: Sijaintitarkkuus ja satelliittikattavuus ovat entistä parempia, myös haasteellisissa ympäristöissä.
  • Pyöräilykyky2 ja reittivaatimukset: Kun luokittelet vahvuutesi ja heikkoutesi pyöräilijänä, voit keskittyä parantamaan suorituksia ja valmistautua tietyn reitin vaatimuksiin.
  • Power guide: Tehotavoitesuositukset tekevät rasituksen hallinnasta helpompaa reitillä ajettaessa.2
  • Real-time stamina: Seuraa rasitustasoa reaaliaikaisesti ajon aikana.2
  • Helpot asetukset: Mukautetut ajoprofiilit aiempien Edge-tietojen, ajotyypin ja anturien mukaan. Pyöräilyn lajiprofiilia voi hallita suoraan yhteensopivaan älypuhelimeen ladatusta Garmin Connect™-älylaitesovelluksesta.

Harjoittelu ja suoritukset

Auttaakseen pyöräilijöitä parantamaan suorituksiaan Edge 1040 Solar-pyörätietokneen Firstbeat Analytics™-toiminnot, mm. VO2 max, palautumisaika, harjoitusrasitus, training focus, auttavat seuraa­maan, miten keho reagoi harjoittelun aiheuttamaan rasitukseen.2 Laite myös ehdottaa päivittäi­siä har­joi­tuksia senhetkisen harjoitusrasituksen ja VO2 max-arvon perusteella. Ajolenkin aikana Edge 1040 Solar näyttää, miten pyöräilijän keho jaksaa erilaisissa ympäristöissä kuumuuteen ja korkeaan ilman­alaan sopeutumisen avulla, ja ilmoittaa pyöräilysuorituksen aikana, kun on syytä tankata tai nesteyttää. Lisäksi ClimbPro-toiminto näyttää reitillä jäljellä olevan nousun ja jokaisen nousun jyrkkyy­den. Suorituk­sen jälkeen Edge 1040 Solar-laitteessa tai Garmin Connect-palvelussa voi tarkistaa, miten nousut sujuivat. Maastopyöräilytiedoista, mm. hyppymäärä, hyppyjen pituus, ilmalennon pituus, grit and flow, näkee jokaisen maastossa ajetun lenkin yksityiskohdat.

Niin sisä- kuin ulkoharjoituksetkin voi synkronoida automaattisesti Garmin Connect-palvelusta tai muista harjoitussovelluksista, esim. TrainingPeaks®, suoraan Edge 1040 Solar-pyörätietokoneeseen.

Kartat ja reitit

Edge 1040 Solar tarjoaa käyttöön edistyksellisiä navigointiapuvälineitä, jotka auttavat pitämään pyöräi­lijän oikealla reitillä niin kaupunkien sykkeessä kuin tuntemattomia maastoja kolutessa.

  • Tarkoissa ajotyyppikohtaisissa kartoissa hyödynnetään Trendline™-reititystä suosituimmuuden mukaan ja nostetaan esiin suosittuja teitä ja polkuja, jotka perustuvat miljooniin ajokilometreihin, joita käyttäjät ovat ladanneet Garmin Connect-palveluun.
  • Käännös käännökseltä navigointi ja edessä olevia tiukkoja mutkia koskevat varoitukset.
  • Reittiopastuksen ja reitiltä poikkeamisilmoitukset voi keskeyttää tuntemattomilla maastopoluilla seikkailun ajaksi. Kun reittiopastuksen laittaa uudestaan päälle, laite ohjaa alkuperäiselle reitille tai lähtöpisteeseen.
  • Lataamalla suositellun Trailforks-sovelluksen saa käyttöönsä yksityiskohtaisia reittejä ja polkuja yli 80 maasta. Trailforks-sovellusta käytettäessä Forksight-tila näyttää automaattisesti reitillä edessä olevat tienhaarat ja pyöräilijän sijainnin polkuverkostossa.

Turvallisuus ja yhteysominaisuudet

Ajon aikana Garmin turvallisuus- ja älyominaisuudet auttavat pyöräilijää pitämään yhteyttä.Laitteen turvallisuus- ja seurantaominaisuuksiin kuuluvat tapahtumien rekisteröinti ja avustus. LiveTrack-toiminnolla läheiset voivat seurata pyöräilijää reaaliaikaisesti ja tarkastella suunniteltua reittiä. Ryhmä­viesteillä ja -seurannalla pyöräilijät pystyvät pitämään yhteyttä, jos ryhmä hajoaa.Edge 1040 Solar on myös yhteensopiva pyöräilyturvallisuutta ja tilannetietoisuutta parantavien Varia™-tuotteiden kanssa, joihin kuuluvat mm. uusi Varia RCT715-takatutka kameralla ja takavalolla. Pyöräi­lijä näkee, mitä tiellä tapahtuu, tulee nähdyksi ja voi tallentaa videomateriaalia pyörälenkin tapahtu­mista.4 Edge 1040 Solar on yhteensopiva myös inReach® -satelliittiviestintälaitteiden4 kanssa, joilla voi vastaanottaa ja lähettää viestejä, jakaa matkatietoja ja lähettää SOS-viestejä, kun inReach-tilaus on aktivoitu.5

Edge 1040 Solar GPS-pyörätietokoneessa on älykkäät ilmoitukset ja automaattiset ajosuoritusten lataukset Garmin Connect-palveluun. Laite on lisäksi helppo pariliittää Tacx® -harjoitusvastukseen sisäharjoittelua varten. Pörätietokoneeseen liitettyjen antureiden jäljellä olevan virran määrää voi seurata suoraan Edge 1040 Solar-laitteessa ja vastaanottaa siihen liittyviä hälytyksiä ajolenkkien välissä Garmin Connect-älylaitesovelluksessa.

Edge 1040 Solar-pyörätietokone on valmis ajolenkille heti pakkauksesta ottamisen jälkeen. Aikaa ei tarvitse hukata turhiin asetuksiin. Käytettävissä ovat esitäytetyt, aiempiin Edge-asetuksiin perustuvat mukau­tetut ajoprofiilit. Uudet käyttäjät saavat automaattisesti muiden käyttäjien suosituimmat asetukset antureiden ja ajotyyppien perusteella. Lajiprofiiliasetuksia voi muuttaa Garmin Connect-älylaite­sovelluk­sessa ja synkronoida ne sitten suoraan Edge 1040 Solar-laitteeseen.

Edge 1040 Solar Sh. 779 €.

Edge 1040 Bundle, sis. myös sykevyön ja kadenssianturin Sh. 729 €.

Edge 1040 ilman aurinkolatausta Sh. 619 €.

Saatavuus: kesä 2022.

Lähde: Garmin

1 thought on “Garmin esittelee Edge 1040 Solar GPS-pyörätietokoneen, jossa on aurinkolataus ja GNSS-satelliittipaikannusjärjestelmä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *