Sähköpotkulautayritys Voi tuo Tampereelle kiinteähintaiset päivä- ja kuukausipassit

  • Kuukausipassi sisältää rajoittamattoman määrä ajoja (enintään 45 minuuttia / ajo, ei lukituksen avausmaksua) 30 vuorokaudeksi
  • Päiväpassi sisältää rajoittamaton määrä ajoja (enintään 45 minuuttia / ajo, ei lukituksen avausmaksua) 24 tunniksi
  • Passien hinnat ovat kilpailukykyisiä joukkoliikenteen kanssa ja tarjoavat vaihtoehdon myös laudan omistamiselle
  • Passit kattavat koko Voin koko toiminta-alueen.

Sähköpotkulautayritys Voi tuo nyt Tampereelle uudet passituotteet, joiden ansiosta asiakkaat voivat ajaa rajoittamattoman määrän matkoja kiinteään päivä- tai kuukausihintaan.

–  Haluamme vastata ihmisten toiveisiin sujuvasta ja joustavasta tavasta liikkua ympäri kaupunkia turvallisesti, Voi Technologyn Suomen toimintoja johtava Christina Moe Gjerdesanoo ja jatkaa:

– Linja-autojen, junien ja raitiovaunujen ihmistungos on potentiaalinen terveysriski. Sähköpotkulaudoilla voi vähentää julkisen liikenteen käyttöä ja vapauttaa tilaa sitä enemmän tarvitseville matkustajille.

Näin Voi-passi toimii

Kiinteähintaiseen Voi-passiin sisältyy rajoittamaton määrä korkeintaan 45 minuutin ajoja 30 päivän tai 24 tunnin ajan, ilman avausmaksua. Käyttöjakso alkaa passin ostohetkellä, ja kuukausilippu uusitaan automaattisesti ajanjakson lopussa, ellei tilausta lopeteta ennen uusimispäivää. Tilauksella ei ole sitovaa aikaa.

Ajojen kestoa rajoitetaan sähköpotkulautojen yhteiskäytön vuoksi. Sesonkiaikana yhtä Voi-skuuttia käyttää keskimäärin seitsemän ihmistä päivässä, mikä on hyvä ympäristön kannalta. Jos käyttäjä ajaa pidempään kuin hintaan sisältyvät 45 minuuttia, häneltä veloitetaan normaali minuuttihinta, kunnes matka päättyy.

Politico-lehdessä julkaistun YouGov-tutkimuksen mukaan 68 prosenttia Euroopan kansalaisista haluaa, että ilmansaastumista vähentäneitä rajoituksia jatketaan, mukaan lukien rajoitukset autojen pääsystä kaupunkikeskustoihin. Voin Syno Intillä teettämän suomalaisen käyttäjäkyselyn mukaan 40 % sähköpotkulaudan käyttäjistä on korvannut skuuteilla automatkoja.

Voi-passi lanseerataan viikonlopun aikana Tampereella. Passit ovat saatavilla Tampereen lisäksi Helsingissä, Espoossa ja Turussa. Nyrkkisääntönä on, että Voi-passi on aina kaupungin joukkoliikennemaksuja edullisempi. Tilaus on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa toisen henkilön kanssa. Tampereella 24 tunnin Voi-passin hinta on 9,99 € ja 30 päivän 39 €.

Lähde: ePressi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *