Polestar julkistaa erikoisversion sähkömoottoripyörästä yhteistyössä CAKEn kanssa

Polestar ja CAKE ovat julkistaneet ensimmäisen yhteistyöhankkeensa. Kyseessä on uuden kompaktin CAKE Makka -sähkömoottoripyörän erikoisversio Makka – Polestar edition by CAKE, joka esitellään vuoden 2021 IAA-näyttelyssä Münchenissä. Makka – Polestar edition by CAKE perustuu CAKEn uusimmalle alustalle, ja sen yksilöllinen muotoilu sekä erityiset ominaisuudet ja päivitykset korostavat merkkien yhteistä halua kiihdyttää kehitystä kohti kestävää liikkumista.

Kevyen sähkömoottoripyörän käyttö on entistä monipuolisempaa yhdessä Polestar 2:n kanssa. Taakse asennettu vetotankokiinnitys mahdollistaa pyörän kuljettamisen ja lataamisen suoraan autossa matkan aikana. Kun auto pysäköidään, pyörällä voi jatkaa matkaa viimeiselle etapille, kaupungin keskustaan tai vaikka maastoon.

“Makka – Polestar edition by CAKE on seuraava askel merkkiemme välisessä yhteistyössä, ja se antaa meille mahdollisuuden vastata laajempiin liikkumista koskeviin haasteisiin. Kevyt pyörä yhdistetään Polestar 2:een kaapelilla, minkä ansiosta sitä voi ladata autosta. Pyörä on automatkan jälkeen heti valmis käyttöön kaupunkien keskustoissa tai maaseudulla. Yhdessä CAKEn kaltaistan brändien kanssa kiihdytämme kehitystä kohti kestävämpää tulevaisuutta”, sanoo Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath.

Makka – Polestar edition by CAKE on uuden moottoripyörän erikoisversio, jossa on useita erityisiä tyylikeinoja ja muutoksia, kuten kapea LED-ajovalo, Öhlinsin takavaimennin, mustat yksityiskohdat sekä Polestar Snow -mattasävyinen runko ja akkusuoja. CAKEn täysin sähköinen voimansiirto ja Polestarin minimalistiset muotoiluratkaisut tuovat merkkien ajoneuvot lähemmäksi toisiaan.

“Meidän tavoitteemme Polestarin kanssa on, että ihmisten ei tarvitsisi enää tuhlata aikaa liikenneruuhkissa tai täysillä pysäköintialueilla tai ahtautua ruuhkajuniin. Haluamme tehdä tulevaisuuden liikkumisesta joustavaa, helppoa ja päästötöntä ja olla luomassa kaupunkeja ihmisille eikä saastuttaville autoille”, sanoo CAKEn pääjohtaja ja perustaja Stefan Ytterborn.

Uutuuspyörä on lippulaivatuote uudessa Polestar Additionals -verkkokaupassa*, joka avataan suuremmalle yleisölle kesällä järjestetyn, Polestar-yhteisölle suunnatun esijulkaisun jälkeen. Verkkokaupassa on lifestyle-tuotteita, kuten T-paitoja, huppareita, laukkuja ja vesipulloja sekä Makka – Polestar edition by CAKE -pyörä.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *