moottoripyörä

Legendaarinen Imatranajo ajetaan heinäkuussa

Vuoksen rannat täyttyvät jälleen tuhansista moottoripyöristä sekä kymmenistä tuhansista moottoriurheilufaneista, kun maailman parhaat katuratakuljettajat saapuvat kilpailemaan Imatran herruudesta. Vuoden 2024 tapahtuma tarjoaa entistä enemmän moottoriurheilua, sillä tulevana vuonna tapahtuma järjestetään nelipäiväisenä.

”Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa meille mahdollisuuden lisätä harjoituksia kaikille luokille, väljentää aikataulua sekä estää päivien venyminen liian pitkiksi. Uskomme, että tällä on sekä turvallisuutta, että katsojien viihtyvyyttä lisäävä vaikutus”, kertoo Imatran moottorikerho ry:n puheenjohtaja Marjaana Pakkanen.

Imatranajo on Etelä-Karjalan suurin tapahtuma, jonka kävijät jättävät alueelle yli 5 miljoonaa euroa lipputulojen, ostosten, majoituskulujen sekä muiden hankintojen muodossa (Sponsor Insight -kävijätutkimus – Imatranajo 2023). Tapahtumaa seurataan eri kanavissa todella laajasti Suomen lisäksi myös ulkomailla, sillä maailmanlaajuinen TV-sopimus takaa näkyvyyden yli 90 miljoonaan kotitalouteen. Tapahtuman live-stream avattiin 2023 vuonna yli 200 000 kertaa ja tapahtumaviikon sosiaalisenmedian kattavuus oli yli 700 000 henkilöä.

”Olemme pystyneet jatkamaan perinteikkään Imatranajon tarinaa, samalla kuljettaen sitä entistä kiinnostavammaksi kansainväliseksi tuotteeksi. Yhteistyömme King Of The Road:n sekä IRRC-sarjan kanssa takaavat meille maailmanlaajuisen näkyvyyden ja uniikit puitteemme Imatralla tekevät tapahtumastamme kiinnostavan huippukuljettajien silmissä”, kertoo tapahtuman vastaavatuottaja Juuso Valtakari.

Vuoden 2024 tapahtuma alkaa torstaina jolloin Imatran keskustassa järjestetään avajaisjuhlat jotka huipentuvat suuren suosion keränneeseen kuljettajaparaatiin. Avajaisjuhlissa yleisö pääsee jututtamaan kuljettajia sekä hakemaan nimmareita heiltä ennen viikonlopun kilpailuja. Varsinainen kilpailu alkaa perjantaina vapailla harjoituksilla sekä aika-ajoilla ja huipentuu sunnuntain King of Imatra -lähtöön jossa Imatran herruudesta kilpailevat viikonlopun nopeimmat kuljettajat.

Imatranajo 2024 ajetaan 4.- 7. heinäkuuta ja liput tulevat myyntiin marraskuussa 2023

Vahvistetut kilpaluokat:

  • King of Imatra Superbike
  • Open Supersport
  • IRRC Superbike
  • IRRC Supersport
  • Lisäluokat ilmoitetaan myöhemmin

Lähde: Imatranajo


Muuta mielenkiintoista

Samsung Galaxy SmartTag2 – helppo tapa pitää arvoesineet paikannettuina

Samsung Galaxy SmartTag2 tuo Galaxy SmartTag -sarjaan parannuksia, joiden avulla on aiempaa helpompi paikantaa tärkeiden esineiden sijainti. Muotoiluun ja käytettävyyteen tehdyt päivitykset tekevät laitteesta entistä monikäyttöisemmän. Galaxy SmartTag2 hinta on 39,90 €, jonka lisäksi saatavilla on myös neljän kappaleen pakkaus, joka sisältää laitteet molemmissa väreissä, hintaan 129,90 €.

Ovatko luonteistuotteet sinulle tuttuja?

Luontaistuotteet ovat tuotteita, jotka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita. Ne voivat olla esimerkiksi vitamiineja, mineraaleja, yrttejä tai muita luonnonaineita. Luontaistuotteiden käyttö perustuu usein perinteisiin ja kansanlääkintään, ja ne ovat olleet osa ihmiskunnan terveydenhoitoa tuhansia vuosia. Vaikka monet luontaistuotteet ovat peräisin perinteisistä hoitomuodoista, nykypäivänä niitä tutkitaan tieteellisesti ja niiden tehoa ja turvallisuutta arvioidaan kliinisissä kokeissa.

PC-pelit: Viihdettä ja haastetta

PC pelit tarjoavat laajan valikoiman viihdettä ja haastetta pelaajille ympäri maailman. Ne kattavat monipuolisia genrejä, kuten toimintaa, seikkailua, strategiaa ja roolipelejä. PC- pelaaminen mahdollistaa myös moninpelikokemukset ystävien kanssa verkossa. Pelit tarjoavat paitsi hienoja tarinoita ja grafiikkaa myös mahdollisuuden kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja tiimityötä. Ne ovatkin vakiintunut osa nykyaikaista viihdemaailmaa ja tarjoavat loputtomasti elämyksiä pelaajille.

Pelihahmot: Tarinoidensankarit

Pelihahmot ovat videopelien sielu, tuoden tarinat ja seikkailut eloon. Nämä hahmot voivat olla sankareita, antisankareita tai monimutkaisia hahmoja, jotka herättävät tunteita pelaajissa. Heidän persoonallisuutensa, ulkonäkönsä ja taitonsa luovat yhteyden pelaajiin, syventäen pelikokemusta. Pelihahmot voivat toimia inspiraationa ja opettaa arvokkaita elämänopetuksia. Niinpä he ovat olennainen osa videopelien vetovoimaa ja merkitystä pelaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *