BMW esittelee Definition CE 4 -konseptisähköskootterin

BMW:n uusi Definition CE 4 -konseptisähköskootteri yhdistää analogista ja digitaalista maailmaa arkimatkoilla kaupungissa.

BMW Definition CE 4-skootteri tuo yhteen sähköisen voimalinjan, uraauurtavan muotoilun ja innovatiiviset yhteydet kokonaisuudeksi, joka näyttää suuntaa koko skootterisegmentille. Uusi rohkeasti muotoiltu konseptimalli on hyvin lähellä sarjatuotantoversiota.

Uutuusmalli jatkaa vuonna 2013 julkistetun BMW C evolution -sähköskootterin jalanjäljissä ja kertoo sähköisen liikkuvuuden mahdollisuuksista kaupunkiympäristössä. BMW julkisti vuonna 2017 Concept Link -vision kertoakseen näkemyksestään tulevaisuuden kaupunkiskootterista. Definition CE 4 -konseptimalli tuo visiomallin muotoilun tuotantovalmiuteen lähes muuttumattomana.

Mallin muotoilu eroaa voimakkaasti perinteisistä skoottereista. Litteä pohjaan sijoitettu akku on avannut mahdollisuuden tuoda skootteriin uutta säilytystilaa ja siirtänyt myös painopistettä alemmas. Näin ajettavuus on perinteisiä malleja dynaamisempi ja hauskempi.

Kaupunkiskoottereissa tärkeimmiksi ominaisuuksia ovat muunneltava ergonomia ja käytettävyys. Mallin uuden ”kelluvan” penkin ansiosta sen kyytiin on helppo nousta takaa. Ergonomia sopii eripituisille ajajille heidän jalkojensa mitasta riippumatta.

BMW julkistaa myös skootterin käyttäjälle sopivan ajoasun. Ajaja voi ladata ajon aikana matkapuhelintaan langattomasti skootterin akusta ajoasun takin taskussa.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *