Moottoripyörämessut 2023

Uutta MP 23 -messuilla: MP Motoball -turnaukset päivittäin

Moottoripyörämessut

MP 23 Moottoripyörämessut tuo 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskukseen päivittäiset MP Motoball-turnaukset. Motoball on hauska ja vauhdikas moottoripyöräjalkapallo, jossa kolmen hengen joukkueet kisaavat minicross-pyörillä. Iso pallo, pienet pyörät ja rajattu tila takaavat vauhtia ja täpäriä tilanteita. MP Motoball vaatii taituruutta pyöränkäsittelyssä, aktiivista pelisilmää, poikkeuksellista pallonkäsittelytaitoa ja ennen kaikkea sopivaa kilpailuhenkeä pilke silmäkulmassa. Turnauksia järjestetään open-, pro- ja juniorsarjoissa.

Tiivistunnelmainen Helsingin Messukeskuksen MP Motoball -stadion takaa unohtumattoman elämyksen niin pelaajille kuin katsojille. Turnausmuotoisena pelattava kisa alkaa perjantaina 3.2. kaikille avoimena open-sarjana ja jatkuu lauantaina 4.2.  pro-sarjana ja päättyy sunnuntaina 5.2. juniori-sarjaan. MP Motoball turnaukset järjestää Helsingin Messukeskus ja kisoista vastaa West Cost Racing Club. Turnaus pelataan Suomen Moottoriliiton alla.

Ilmoittaudu turnaukseen 29.12. mennessä!

Kisaan voi nimetä 3-6 pelaajaa, joista kolme on kerralla peilissä. Yhden pelin pituus on kaksi kertaa viisi minuuttia. Kisaa käydään järjestäjän moottoripyörillä, jotka ovat Honda CBF110F ja KTM SX-E 5. Kilpailijoilla pitää olla omat varusteet, vähintään motocross saappaat tai suojaavuudeltaan vastaavat katusaappaat, polvisuojat, kypärä ja hanskat.

Open- ja pro-sarjassa  pelataan turnaus, jossa on kaksi neljän joukkueen lohkoa. Juniori-sarjassa on vain yksi neljän joukkueen lohko. Alkusarjan jälkeen pelataan semifinaali ja finaali. Yhdelle joukkueelle tulee pelejä 3-6 päivän aikana, joten joukkueen pitää varautua olemaan paikalla koko päivän. Kolme parasta joukkuetta palkitaan päivittäin pokaalein. MP Motoball kisan juontaa lauantaina 4.2. Harri Moisio.

MP Motoball lopulliset ja tarkat säännöt julkaistaan valituille joukkueille noin kuukausi ennen tapahtumaa. Turnauksiin voi ilmoittautua 15.12.2022 asti ja valituille joukkueille ilmoitetaan 29.12.2022. Tarkempia tietoja MP Motoball -turnauksesta löytyy www.mpmessut.fi

MP 23 Moottoripyörämessut esittelee ennätysmäärän merkkejä

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP 23 -messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä-  ja mopomerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero. Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka. 
MP 23 -messut on avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.

_______________________________________________________________________

Uusi MP Pää pyörällä podcast -kausi: hyppää mukaan viihtymään!

Millainen motoristi on radiopersoona Harri Moisio?

Moottoripyöräilyn monitoimimies Niko Kantola käynnistää MP Pää pyörällä podcastin toisen kauden. Ensimmäisellä kaudella aiheena oli aloitteleva moottoripyöräilijä ja nämä jaksot ovat edelleen ajankohtaisia ja kuunneltavissa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-podcast/ Toisen kauden teemana on erityyppiset motoristit. Tarjolla on taas taatusti hauskaa viihteellistä jutustelua motoristilta motoristille. Vieraana toisen kauden podcasteissa on tyypillisiä lajin edustajia. 

Ensimmäisessä sukelletaan custom- ja cruiser-motoristin ajatusmaailmaan jutustelemalla radiopersoona Harri Moision kanssa. Stereotypiat täyttyvät hyvin. kiinnostus syttyi 40-vuotiaana ja sekä parta että kroppa ovat kohdillaan. Moottoripyöräilyyn hän suhtautuu vuosi vuodelta intohimoisemmin. Moision ensimmäinen pyörä oli Triumph ja nyt Moto Guzzi, joten vahvasti mennään custom- ja cruiser-pyörien linjalla.  Vauhti ei hurmaa, vaan easy rider -tyyppinen ajelu kiinnostaa. Miten tarkkailijasta tuli motoristi vuonna 2015, mitä varusteet merkitsevät ja mitä Moisio miettii mm. kerhoidentiteetistä?

Harley-Davidson nousee usein esille custom- ja cruiser-mooottoripyöräilyssä. Moisio ajoi HD:tä MP-messujen Motoball-esittelyssä, tosin sitähän ei pelata isolla HD:llä vaan huomattavasti pienemmillä minicross-pyörillä.  Helmikuussa Moisio nähdään MP-messuilla juontotehtävissä Motoball-kentällä. Hänen tarkoituksenaan ei ole vaihtaa moottoripyörää, mutta saa nähdä miten käy MP-messuilla ja kyllähän miehellä voi olla montakin pyörää!

Jakson tarjoaa Harley-Davidson.

Lähteet: STT / Messukeskus / MP


Muuta luettavaa muualta

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *