Kuva: Garmin

Uusi, kestävä Garmin zūmo® XT all-terrain moottoripyöränavigaattori on suunniteltu seikkailuihin

Garmin esitteli zūmo XT all-terrain GPS-moottoripyöränavigaattorin, joka toimii motoristien apuna niin maanteillä kuin maastossakin. zūmo XT:ssä on uusi, käsineet kädessä toimiva, erittäin kirkas, HD-laatuinen 5.5 tuuman kosketusnäyttö. Tukeva ja vedenkestävä1 zūmo XT on suunniteltu MIL-STD 810G -pudotuskokeen vaatimusten mukaisesti kestämään äärimmäisiä sää- ja maasto-olosuhteita. Motoristit arvostavat varmasti myös zūmo XT:n monikäyttöisyyttä: yhdellä napin painalluksella voi siirtyä edestakaisin katukarttanäkymän, topografisten karttojen ja BirdsEye -satelliittikuvien välillä sen mukaan, mikä parhaiten sopii omaan reittisuunnitelmaan.

zūmo XT soveltuu kaikille moottoripyöräreissuille säästä ja maastosta riippumatta. Uutta, suurempaa ja erittäin kirkasta kosketusnäyttöä on helppo lukea myös suorassa auringonpais­teessa. Mahdollisuus kiinnittää zūmo XT pysty- tai vaaka-asentoon parantaa entisestään tienäkymää.

zūmo XT:ssa on vaikuttava valikoima toimintoja, mm. uusi Garmin Adventurous RoutingTM, joka etsii jännittävimmät ja näköaloiltaan hienoimmat reitit. Motoristit, jotka haluavat moottoripyörä­navi­gaatto­riltaan jotain muuta kuin käännös käännökseltä ääneen puhuttua opastusta teitä pitkin, voivat tutustua uusiin paikkoihin zūmo XT:n esiladattujen topografisten karttojen avulla. Garmin ExploreTM 2 auttaa reittisuunnittelussa. Reittejä, jälkiä ja reittipisteitä pääsee hallitsemaan ja tarkastelemaan sovelluksen avulla zūmo XT -laitteessa, älypuhelimessa3 tai tietokoneella. Upeat Birdseye -satelliittikuvat ovat ladattavissa suoraan moottoripyöränavigaattoriin ilman tilausmaksuja.

Matkailu ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin zūmo XT-moottoripyöränavigaattorin avulla. Laite sisältää iOverlander -kohdepisteet, TripAdvisorTM -matkailijasuositukset ja FoursquareTM -sisällön, jossa on miljoonia uusia ja suosittuja tutustumiskohteita.

Reittien tallennus ja jako sujuu helposti moottoripyöränavigaattorin uudella track recorder-toiminnolla. Käyttäjä voi tuoda langattomastisuosikki-GPX-tiedostojaan, kun puhelin on pariliitetty zūmo XT:hen maksuttoman Garmin DriveTM -sovelluksen avulla. Garmin Drive-sovelluksella näkee lisäksi älykkäät ilmoitukset navigaattorin näytöllä, voi tarkistaa reaaliaikaiset polttoainehinnat sekä seurata reaaliaikaisia liikenne-4 ja säätietoja.

zūmo XT on varustettu lukuisilla turvatoiminnoilla, mm. BluetoothTM hands-free-puhelut5, varoitukset kuljettajalle reitillä mahdollisista olevista vaaroista6, automaattinen tapahtumien rekisteröinti ja ilmoitus yhteyshenkilölle onnettomuustilanteessa. zūmo XT:n voi pariliittää yhteensopivaan7 Garmin inReach -satelliittiviestintälaitteeseen kaksisuuntaista viestintää, sijaintitiedon jakoa ja interaktiivisia SOS-viestejä varten. Motoristit voivat striimata lempimusiikkiaan älypuhelimesta zūmo XT:llä tai kuunnella GPS-navigaattoriin tallennettuja MP3-musiikkitiedostoja. Laitteen Wi-Fi®-yhteyden avulla kartat ja ohjelmisto on helppo päivittää ilman tietokonetta. zūmo XT:n voi liittää jatkuvaan virtaan tai luottaa pidennettyyn akunkestoon, joka on parhaimmillaan jopa 6 tuntia (3,5 tuntia taustavalon ollessa säädettynä 100% kirkkaudelle).

zūmo XT tulee myyntiin maaliskuussa 2020 suositushintaan 549 €. Lisätietoja: garmin.com/zūmo.

1) Vesitiiviys IPX7; lisätiedot: garmin.com/waterrating.

2) Vaaditaan aktiivinen Wi-Fi -yhteys.

3) zūmo on liitettävä Bluetooth-yhteensopivaan älypuhelimeen. Saattaa vaatia, että Garmin Drive -sovellus otetaan käyttöön. Lisätietoja: garmin.com.

4) Reaaliaikaisten tietojen käyttämiseksi zūmo on pariliitettävä älypuhelimeen, jossa on Garmin Drive -sovellus. Lisätietoja: garmin.com/driveapp.

5) Vaaditaan Bluetooth-yhteensopiva kypärä, kuulokkeet tai älypuhelin (lisävarusteita).

6) Liikennevalo- ja nopeusvalvontakamerahälytykset eivät ole saatavissa kaikilla alueilla.

7) Garmin inReach on lisävaruste; inReach -laitteeseen tarvitaan voimassa oleva satelliittiviestintätilaus. Lisätietoja yhteensopivuudesta: garmin.com. 

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *