The new 2021 Opel Astra

Autosi ja kuskin hyväksi: Autodude

Mikä on Autodude? Ja mitä Autodude tarjoilee?

AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 – 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Huom! ”Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)”

Autodudella voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille Aurtodude toimittaa myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Autodude toimittaa paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

Autodudella 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Autoduden rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

Autodudella mm Autoglym-tuotteet

Autoglym on brittiläinen yritys, joka valmistaa autonhoitotuotteita. Yritys perustettiin vuonna 1965 ja se on erikoistunut kehittämään ja valmistamaan laadukkaita ja tehokkaita autonhoitotuotteita, kuten pesuaineita, vahoja, keraamisia pinnoitteita, sisätilan puhdistusaineita, lasinpesunesteitä, muovien hoitoaineita ja paljon muuta.

Autoglym on erityisen tunnettu auton vahan valmistuksesta. Heidän Super Resin Polish -tuotteensa on yksi heidän suosituimmista tuotteistaan ja sitä pidetään yhtenä parhaista autovahojen joukossa. Autoglym-tuotteita käytetään laajalti ympäri maailmaa niin autonharrastajien, ammattilaisten kuin tavallisten autoilijoiden toimesta.

Autoglymin tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, ja ne on kehitetty tarjoamaan tehokasta suojaa ja hoitoa autolle. Autoglym on myös sitoutunut ympäristöystävälliseen tuotantoon ja käyttää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita tuotteissaan.

Autodude on Pohjoismaiden suurin autonhoitokauppa.

Autonhuolto kotona

Auton huolto kotona on mahdollista, jos sinulla on tarvittavat työkalut, tietoja auton huollosta ja tarvittavat osat. On kuitenkin tärkeää muistaa, että joitakin huolto- ja korjaustöitä ei ehkä ole turvallista tehdä kotona ilman asianmukaista koulutusta ja kokemusta.

Joitakin yksinkertaisia huoltotoimenpiteitä, joita voit tehdä kotona, ovat öljynvaihto, ilmansuodattimen vaihto, sytytystulppien vaihto ja jarrupalojen vaihto. Ohjekirja antaa yleensä yksityiskohtaiset ohjeet näiden tehtävien suorittamiseen. Voit myös löytää monia videoita verkosta, jotka opastavat sinua, miten voit suorittaa nämä tehtävät.

Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja tai kokemusta, tai jos et tunne olonsa mukavaksi tekemään tiettyä huoltoa kotona, on suositeltavaa hakeutua ammattitaitoisen mekaanikon palveluihin. Ammattitaitoinen mekaanikko voi suorittaa monimutkaisempia huolto- ja korjaustöitä, ja varmistaa, että autosi on kunnossa ja turvallinen ajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *