Lappeenrantaan tänään 600 Tierin sähköpotkulautaa ja myöhemmin 200 sähköavusteista pyörää

Lappeenrantaan tänään 600 Tierin sähköpotkulautaa ja myöhemmin 200 sähköavusteista pyörää

Lappeenrantaan tänään 600 Tierin sähköpotkulautaa ja myöhemmin 200 sähköavusteista pyörää

Tierin vuokrattavat sähköpotkulaudat ilmestyvät Lappeenrannan katukuvaan tänään. Sähköavusteiset pyörät saapuvat touko-kesäkuun aikana. Ajoneuvojen määrää lisätään tarvittaessa kesän aikana kysynnän mukaan. Molempien vuokraus toimii samalla applikaatiolla ja toimintaperiaatteella.

Euroopan suurin sähköpotkulautailuun ja muuhun jaettuun pienliikenteeseen erikoistunut yhtiö Tier tuo Lappeenrantaan tänään yhteensä 600 sähköpotkulautaa ja myöhemmin tänä kesänä ensimmäistä kertaa myös 200 sähköavusteista pyörää. Lautojen ja pyörien määrää nostetaan tarvittaessa käyttöasteiden mukaan.

Molempia välineitä vuokrataan Tierin mobiilisovelluksella, ja niiden toimintaperiaate on sama. Laudoissa ja pyörissä on avausmaksu, jonka jälkeen hinnoittelu on minuuttipohjainen. Tier tarjoaa molempien vuokraukseen myös erilaisia paketteja.

– Lappeenranta on yksi uusista toimintakaupungeistamme ja yksi harvoista, johon tuomme tämän kesän uutuutena myös vuokrattavia sähköavusteisia pyöriä. Ne ovat osoittautuneet maailmalla erittäin suosituiksi liikkumisvälineiksi, ja uskomme myös lappeenrantalaisten löytävän helppokäyttöisten pyörien hyödyt jo tutumpien potkulautojen ohella. Yhteensä Tierin välineitä on pian vuokrattavana jo 16 Suomen kaupungissa, yhtiön Lappeenrannan aluepäällikkö Sonja Hakala kertoo. 

Lähteet: Tier Mobility / epressi

46 thoughts on “Lappeenrantaan tänään 600 Tierin sähköpotkulautaa ja myöhemmin 200 sähköavusteista pyörää

  1. Haettavaa mitä pikimmiten 2 lautaa pois Pellonmäenratin ja Ruskolahenkadun risteyksestä Lappeenranta…
    Keskellä risteystä ajotiellä pelastusreitti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *