Kauppakeskus Willa tarjoaa sähköautoileville asiakkaille ilmaiset latauspisteet

Kauppakeskus Willaan asennetut Evlink parking -latausratkaisut kuuluvat Schneider Electricin valikoimiin. Kuva: Plugit Finland Oy

  • Plugit Finland Oy päivitti kauppakeskus Willan sähköautojen latauspisteet uusiin.
  • Schneider Electric toimitti kauppakeskukseen EVlink Parking -sähköautojen latausratkaisut.
  • EVlink latauspisteet sopivat kaikille sähköautoille.

Espoo, 19.12.2019 – Hyvinkäällä sijaitseva kauppakeskus Willa on uudistanut sähköautojen latauspisteensä palvelemaan paremmin ympäristötietoisia kauppakeskuskävijöitä.

– Kauppakeskukseen aikanaan asennetuissa pistokkeissa oli yhteensopivuusongelmia, koska laitteet ovat viime vuosina kehittyneet vauhdilla. Nyt latauspaikat päivitettiin vastaamaan nykyisten sähköautojen laitevaatimuksia, kertoo myyntipäällikkö Otto Kahra Plugit Finland Oy:stä.

Latauspisteiden päivitys onnistui kohteessa nopealla aikataululla, sillä Schneider Electricin laiteratkaisun avulla työssä pystyttiin hyödyntämään jo olemassa olleita kaapelointeja. Päivityksen yhteydessä latauspisteiden määrä tuplattiin.

– Infran puolesta kohde oli helppo, ja latauspisteiden päivitys hoitui päivässä. Vastaavissa uusissa latauskohteissa tarjoamme toteutuksen lisäksi myös suunnitteluapua, Kahra sanoo.

Plugit Finland Oy toteuttaa sähköautojen älykkäitä latausratkaisuja niin liikekiinteistöihin, taloyhtiöille kuin kotitalouksillekin. Laitetoimittajana Plugit Finland Oy luottaa Schneideriin, jonka valikoimiin kuuluvat Evlink parking -latausratkaisut.

– Plugit Finland Oy on tehnyt Schneider Electricin kanssa yhdessä sähköautojen latauspisteitä erilaisiin kohteisiin. Schneider Electric tarjoaa energianhallintaratkaisujen edelläkävijänä laitepuolelta parhaat ratkaisut ja Plugit Finland Oy puolestaan tuo projekteihin järjestelmäosaamisen, Kahra selvittää.

Akkuun ajokilometrejä asioinnin aikana

Sähköauton latautumisnopeus riippuu menopelistä, mutta kauppakeskusasioinnin aikana auton kuin auton akku täyttyy mukavasti. Lataus on asiakkaille ilmaista.

– Tunnissa täyssähköauton akkuun saa ladattua 50–100 kilometriä ajomatkaa, hybridiautoon hieman vähemmän riippuen auton vastaanottokyvystä, sanoo Otto Kahra.

Plugit Finland Oy:n tarjoamien raportointipalveluiden avulla kauppakeskus voi myös seurata latausten määrää ja esimerkiksi hiilidioksidipäästöjen vähentymistä.

Sähköautojen latauspisteiden uusiminen oli kauppakeskus Willalle tapa kannustaa asiakkaita ympäristöystävälliseen liikkumiseen. Schneider Electricin Tuomas Mattila kiittelee kauppakeskus Willaa edelläkävijän roolin ottamisesta.

– Tavalliset ihmiset tekevät valintoja vihreiden arvojensa pohjalta, ja Willa auttaa meitä kaikkia tekemään kestäviä valintoja. Tämä on ilmastoteko, sanoo Mattila, joka vastaa Schneider Electricillä sähköauton lataamisen liiketoiminnasta Suomessa ja Ruotsissa.

Lähde: MyNewsDesk


Kiinnostaako pienten lapsiin liittyvät aiheet paremmin? Käý piipahtamassa ja lukemassa Small Steps – sivuston juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *